Acasă > Știri > Conţinut

Cine este Mos Craciun?

- Nov 02, 2017 -

Cine este Mos Craciun?


Moş Crăciun este numit Saint Nick, Kris Kringle, Moş Crăciun sau Santa (Lucian în irlandeză engleză), o persoană misterioasă, care se specializează în a da un cadou unui copil de Ajun de Craciun, un reprezentant al tema festiv. unul. El este, în general, privit ca imaginea derivate de Sfantul Nicolae, un sfânt creștin.


Legenda din fiecare noapte în seara zilei de 24 decembrie, un om misterios va plimbare de 9 reni trage sania în cer, din casă în casă din coşul de fum în casă, şi apoi în secret pune darul pe pat pat bun pentru copii , Sau aduna sub bradul de Craciun langa semineu. El este în alte perioade ale anului, sunt ocupat face cadouri şi supraveghează comportamentul copiilor.


Deşi nimeni nu a văzut într-adevăr aspectul misterios, dar oamenii vor îmbrăcat ca felul lui de a da copilului un cadou. El este, de obicei, descris ca un om batran, poartă o pălărie roşie, o barba alba mare, o rosie bumbac, poartă cizme rosii arata ca, deţine un cadou cu o punga mare, pentru că în ajunul de Crăciun totală a apărut pentru a distribui cadouri, atât de folosit să-l numesc "Moş Crăciun".


Legate de ştiri

Produse conexe