Acasă > Știri > Conţinut

Povestea lui Crăciun pălărie

- Oct 26, 2017 -

Povestea lui Crăciun pălărie


Zăpadă de Crăciun de dans cu o atmosfera romantica, trece caldura a festivalului; Pomul de Crăciun agăţat salutări frumoase, răspândirea starea de spirit fericit. Boutique de reţea pentru a vă organiza poveste de Crăciun, în speranţa pentru toată lumea să înveţe să ajute de învăţare.


Poveste de Crăciun: o pălărie de Crăciun să vina în caz de catastrofe


În momentul ispitei, calitatea oamenilor este determinată


După terminarea studiilor la liceu, am fost suficient de norocos să vină la Australia pentru a studia la Calgary Middle School, unde am întâlnit un profesor foarte bun clasa - Na Weier Gogman. Ea este un profesor de sex feminin mixt alb-negru. Mai mult de 40 de ani vechi, pe cale amiabilă. Cu ajutorul ei, în curând am integrat în noul mediu.


Clipi din ochi de Crăciun. Oameni plătească o atenţie deosebită la acest festival, este mai mare festival de Australia în anul, am au fost aşteaptă cu nerăbdare să vacanţa, pentru că aş dori să trimită Gome un cadou. De obicei, nu pot găsi o scuză, la Crăciun, nimeni nu va refuza darul.


În final, am ales o pălărie de Crăciun roşu de pe Internet, este din China artizanat, partea de sus cu batic flori si partea de aur. Se spune. Australienii purta pălărie de Crăciun în ajunul Crăciunului, şi în plus faţă de somn si caldura, următoarea zi oamenii vor găsi cadouri în pălărie cu un iubit-o. În noaptea de carnaval este protagonistul, indiferent unde te duci la colt, va vedea o varietate de pălării roşii, unele capac strălucitoare, şi unele sunt strălucitoare. Am fost încântat să fi ales acest cadou.


Părinţii ştiu mintea mea, ajută-mă imediat de marfa intern carte, a trimis peste. În Australia, aceste elemente sunt de mai multe ori mai costisitoare decât în ţară. Din dosarul de comunicare şcoală pentru Gorman's adresa de domiciliu, pune pălărie de Crăciun direct prin oficiul poştal trimis în trecut.


După Crăciun, prima zi de scoala, masina ICAC oprit brusc la poarta şcolii.


Ceea ce fac ei aici? Cine este vorba? În curând, bine - informate studenţi a spus, "au venit la Gorman!" Un coleg mi-a spus direct: "ea este investigat din cauza de luare de mită.


Vestea ma surprins. "Gome este cât de bun profesor, cum ar putea mită?" Sunt nedumerit, bord principal fata mi-a strigat. Sunt incomod pentru a intra în cameră principală, a se vedea doi ofiţeri de poliţie sunt stând acolo de aşteptare pentru mine.


După o lungă în timp ce, am dat seama că Gorman mită caz legat de mine, am devenit ICAC pe "mită suspecţi." Inițial, Guvernul Australian a condiţia pentru a preveni elevi din tratament inechitabil, profesorii primesc cadouri de student nu poate depăşi 5 dolari australieni, şi ar trebui să întoarce valoarea darului. Gorman nu numai acceptat echivalentul a 25 Australian de dolari Crăciun pălărie, şi a făcut-mi dea orice cadou din cadouri. Acest comportament este în mod clar mita, luare de mită!


După ce a ascultat la politie este o naraţiune a ochiului. Am fost nerăbdător să cadă lacrimile. Am explicat în mod repetat pentru ei: "această pălărie de Crăciun vinde numai 26 dolari în China! Şi am trimis-o în Gorman fără nici o cunoaştere, şi ea nu a ştiut în avans.


"Ei bine, poate chiar nu a știut," un poliţist mormăit.


În acest moment, Gorman vacanta doar s-au întors. Din fericire, după o investigaţie detaliată, Gorman sa intors la sud cu familia sa a avut Craciun, tocmai a primit darul, nu stiu valoarea specifice de acest cadou.


Poliţia a găsit-o, ea a explicat: "Am de gând să comunice cu elevul după şcoală astăzi."


Privind la partea de mine, a spus cu sinceritate: "Eu ar trebui să plătiţi $ 25."


Crăciun pălărie furtuna a trecut, rezultatele i-am trimis un cadou de profesor, şi în final am câştigat-o despre mai mult de 100 de yuani de yuani.


După aceea, am învăţat că în Australia, toată lumea pledează pentru corectitudine şi integritate, şi fiecare cetăţean are responsabilitatea de a supraveghea şi de a pune în aplicare acest sistem social. În ochii australieni, "mintea publicului că este egoist." Cred că respectul şi integritatea poporului Australian este scara reală a civilizaţiei umane şi progres.


Legate de ştiri

Produse conexe