Acasă > Știri > Conţinut

Sensul Ornament pe pomul de Crăciun

- Aug 24, 2017 -

Inainte de Craciun, atmosfera grea înainte de festival va infecta tu, Deci, ce este sensul de tot felul de decoratiuni de pe Bradul de Craciun cele mai importante? La Crăciun, decoraţiuni decorative (decoratiuni, teme) au o semnificaţie centrală în jurul subiect biblic. În decorarea, deoarece acesta va fi mai preocupat de acestea, deci combinarea semnificaţie religioasă a centrului va fi principalele lucruri pentru a face o descriere simplă.

Stea sau jad în partea de sus

Cele mai caracteristice ornament pom de Craciun este decorarea în formă de top, numit Jade mari şi izbitoare sau steaua steaua sus. De asemenea, cunoscut sub numele Spitze, Steaua din Bethleem, care luminează când creştinismul s-a născut, ca o stea la locul de nastere al salvie (King, savant), are sensul simbolic al speranţă sau respectarea. Si, in Marea Britanie se va decora unele dintre temele care imita îngerii şi sfinţii deopotrivă.

Clopot

Clopotele au ambele sensul bucurie clopotele care provin din Regatul ceresc, care informeaza la naşterea creştinismului (Mesia), iar cei care trec de tone de carne de miel, să facă posibilă pentru oameni pentru a reveni la partea lui Dumnezeu, fără a te pierde.

Apple si jad rosu

Un măr sau un jad rosu este numit, de asemenea, un kugel ornament, rodul păcatului originar a adus la Adam, ca fructe de înţelepciune din grădina Edenului, simbolizează nu numai fructe, care aduce rezultate fructuoase sau fericire bucurie , dar, de asemenea, la pomul vieţii, care este un simbol de eternitate in gradina-un punct.


Legate de ştiri

Produse conexe

  • Pălării de Crăciun Red Relvet
  • Crăciunuri de Crăciun Creative
  • Copii Santa Claus costum
  • Crăciun pentru animale de companie eșarfă
  • Păpuşi de Crăciun drăguţ animală
  • Papusi de Craciun de Craciun