Acasă > Știri > Conţinut

Dezvoltarea şi evoluţia pom de Craciun

- Aug 24, 2017 -

Se spune că pomul de Crăciun a apărut mai întâi în Roma antică, la Festivalul de la mijlocul lunii decembrie a agriculturii, German misionari Nichoias în secolul al optulea an cu un arbore longitudinal pentru a consacra copilului. Apoi, germanii 24 decembrie ca Adam şi Eva a festivalului, la domiciliu pe simbolul de gradina Eden "paradis copac", agăţat în numele cookie-uri pe cookie-uri, un simbol al Împăcării, au aprins lumânări şi mingea, simbolizând Hristos. In secolul XVI, Martin Luther, un reformator religios, a proiectat-o pe un pom de Craciun cu lumanari si bile în casa lui pentru o noapte înstelat de Crăciun.

al XVIII-lea, a început în credincioşi luterane germane populare, secolul XIX populare cu naţiunea germană, a devenit Germania pe tradiţie adânc înrădăcinate.

Albert (soţul reginei Victoria, Printul de Germania) a fost popularizat în mijlocul secolului XIX. Victorian brazi de Craciun sunt decorate cu lumanari, bomboane şi prăjituri asortate, şi sunt atârnate pe ramuri cu panglici şi lanţuri de hârtie.

Încă din secolul XVII, pomul de Crăciun a fost adus în America de nord de colonişti germani şi a fost popular în secolul al XIX-lea. În Austria, Elveţia, Polonia și Olanda sunt de asemenea destul de popular.

In China si Japonia, pomul de Crăciun a fost introdus de misionarii americani în 19 şi al XX-lea, decorat cu flori colorate.

În mod tradiţional, pomi de Crăciun sunt ridicate până la Ajunul Crăciunului (24 decembrie) şi apoi eliminat după 12 nopţi (6 ianuarie). În avans şi să amâne aceasta data este considerat ghinion.

Dar moderne sezonul de cumpărături de Crăciun a făcut cele mai multe magazine înfiinţat de Crăciun la sfârşitul lunii octombrie. Departamentul de Crăciun în Selfridge, Marea Britanie, au început afaceri la începutul lunii septembrie, inclusiv pomul de Crăciun.

Familiile cele mai americane sunt obişnuiţi să lipească pomi de Crăciun imediat după Ziua Recunoştinţei (a patra joi din noiembrie) până după anul nou. Unele familii americane până în decembrie doua săptămâni stabilit pentru a ridica un pom de Crăciun, Bradul de Craciun a stat până la 6 ianuarie (Boboteaza).

În Germania, pom de Crăciun tradiţional a fost ridicata pe 24 decembrie, dar a fost înfiinţat de 1-2 săptămâni mai devreme.

În Australia, a fost un săptămâni înainte de vacanţa de vară, dar Australia de Sud exceptate, în cazul în care cele mai multe dintre începutul lui noiembrie (după sărbătorile de Crăciun de Credit Union Adelaide) înfiinţat.


Legate de ştiri

Produse conexe

  • Brazi de Craciun pre-aprins de colţ
  • Ghirlande de Crăciun decorate
  • Reindeer Antlers Crăciun
  • Postituri mixte de Crăciun
  • Decor de masă Crăciun cuţit furculiţă pălării
  • Crăciun de Craciun