Acasă > Știri > Conţinut

Tipuri comune de pomul de Crăciun

- Aug 24, 2017 -

Pin si chiparos

Clasa sumbru este Emma (Pinaceae), Taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) şi de Sud a gymnosperms.

Taxodiaceae (Araucariaceae) colectiv. Printre ele, cele mai multe dintre copaci Cupressaceae nu apar triunghiulare, rar folosite ca un pom de Crăciun, în timp ce partea de Sud a brazi sunt originara din emisfera sudică (Noua Zeelandă în emisfera de Sud, Australia şi în alte locuri, cu excepţia cazului în sud emisfera nordică, de obicei folosite ca un pom de Crăciun, restul regiunii este rar folosită ca pom de Crăciun, Emma şi lucretia, deoarece numărul de specii deţinut de familia PIN este Taxodiaceae 10 de ori, astfel încât PIN familie plante sunt adesea folosite ca brazi de Craciun.

Brad de genul PIN

Mai mult de 10 tipuri de arbori din genul Abies (Abies) sunt cele mai multe specii de arbori din lume, deoarece forma copac Brad este frumoasa, culoarea şi mirosul sunt plăcute cu oamenii şi paletele nu sunt uşor de tăiat după tăierea și uscarea , devenind cele mai populare specii de arbori. European Brad (Abies alba, de asemenea, cunoscut ca Bradul, Bai) este considerat cel mai tradiţional pomul de Crăciun.

Picea

Molid, cum ar fi brad, are un copac in forma de turn şi lame de greu, şi este una dintre speciile principale copac. Printre ei, Norvegiană Molid (Picea abies), deoarece uşor să crească, preţul este ieftine, de aceea este foarte frecvente specii de arbori de copac.

PIN gen

Membri pin, cum ar fi Lycopodium, şi pini sunt, de asemenea, selectat ca specie de arbori în unele zone. Dar dozajul este mult mai mic decât Brad şi molid.


Legate de ştiri

Produse conexe

  • Artificiale flori de Crăciun ornamente de copac
  • Crăciun ornamente de piatră cu panglică multicolor
  • Moș Crăciun Moș Crăciun
  • Mini ciorapi de Craciun
  • Copii Santa Claus costum
  • Autocolante de Craciun fereastra fulgi de Nea