Acasă > Știri > Conţinut

Conținutul de Craciun

- Aug 24, 2017 -

În timpul sezonului de Crăciun, consumatorii din Statele Unite au fost epuizați de cumpărăturile frenetice, dar și ele au sporit profitabilitatea magazinelor, pe care toată lumea părea să le petreacă în fiecare an Crăciunul. Dar conținutul Crăciunului este mult mai mult decât atât.

Pentru americani, Crăciunul este o expresie a emoției, iar unul dintre cei mai plini de speranță este să fie cu prietenii și familia. Pentru Tyler și Beasley, el spera să petreacă Crăciunul împreună cu tatăl său. Sărmanul Rodney, tatăl mic al lui Taylor. Beasley staționează în Irak. Nu numai că sa întors pentru Crăciun, dar a dus-o pe Moș Crăciun la sala de clasă a lui Little Taylor, ceea ce la făcut să se bucure. Dar după două săptămâni, sergentul Billy se va întoarce în Irak.

Marinarii din Statele Unite dețin anual donații de jucării de Crăciun în fiecare an, iar oamenii dau tot felul de jucării și cadouri copiilor nevoiași. Voluntarii au luat, de asemenea, copiii pentru a bate jocurile, unde au ales darurile pe care le-au plăcut. Planul național a ajutat milioane de copii.

Oamenii din întreaga Americă sărbătoresc Crăciunul cu decorațiuni. Într-o zonă rezidențială din statul Texas, oamenii își decorează casele cu lumini colorate de Crăciun. Unele familii au decorațiuni de Crăciun cu teme politice topice. Proprietarul unei case a explicat de ce face decorațiuni de Crăciun. "Mulți oameni sunt uimiți când văd decorațiile de Crăciun și spun:" N-am mai văzut astfel de decorațiuni, ne face să ne simțim bine și simțim că eforturile noastre merită.


Legate de ştiri

Produse conexe

  • Coroană de Crăciun clasic
  • Pălării de Crăciun Red Relvet
  • Mos Craciun pălării de Crăciun
  • Glitter Partidul de Crăciun pălării
  • Reindeer Antlers Crăciun
  • Snowflake Crăciun de plafon de decorare