Acasă > Știri > Conţinut

Ziua Chirstmasului este în apropiere

- Nov 03, 2017 -

Ziua Chirstmas se apropie


Mai mult de 140 de țări și teritorii de pe Pământ sărbătoresc Crăciunul [1]. Festivalul datează din 24 decembrie până în 6 ianuarie al celui de-al doilea an și este cel mai răspândit și mai frecventat festival din lume. Se poate spune că Crăciunul este un festival mondial care sărbătorește toată lumea.


Crăciunul este pe 25 decembrie, dar Crăciunul este sărbătorit pe 24 decembrie. Este ca și cum oamenii chinezi nu încep Ziua Anului Nou din prima lună lunară, ci din ajunul Anului Nou.


Cadouri de Craciun cadou a deschis preludiul la Crăciun, încă de la Crăciun înainte de sosirea de oameni au început să dea fiecare alte carduri de Craciun. Aceasta este o metodă de felicitare pe scară largă. Este obișnuit să trimiteți cărți de Crăciun reciproc, mai ales celor care nu se pot întâlni frecvent sau cu rudele și prietenii aflați la distanță. În China, încă din primul an al dinastiei Song (1086-1093 ani), a existat un obicei care sărbătorea Anul Nou. De altfel, China folosește cărți de vacanță cu cel puțin 750 de ani mai devreme decât străinii. Cardurile de vacanță sunt inventate și utilizate de China.Odată cu apropierea Crăciunului, străzile și magazinele începură să se îmbrace, ferestrele umplute cu o varietate de cadouri de Crăciun, iar farurile colorate erau trase în șiruri. Arbori de Crăciun colorați de pretutindeni. Oamenii sunt ocupati sa cumpere toate tipurile de cadouri si produse alimentare. Ceea ce este deosebit de important este faptul că multe familii și magazine au aranjat un pom de Crăciun acasă înainte de sărbătoarea. Copacii sunt de asemenea atârnați cu bumbac din fulgi de zăpadă, cu tot felul de cadouri rafinate, șic, decorate în copaci. Noaptea se prăbușește, întreaga familie care stă în fața copacului de Crăciun își dăruiește reciproc Crăciunul, își doresc sărbători fericite. La miezul nopții, biserica a sunat clopote melodioase, biserica a început să organizeze o mare ceremonie de Crăciun, pentru a sărbători nașterea lui Isus, pentru a întâmpina sosirea Crăciunului. Pe măsură ce copiii doresc să doarmă în somn, ei nu pot uita să-și extindă pantofii și prizele până lângă șemineu, sperând că darul lui Moș Crăciun își va umple pantofii și șosetele. În fiecare Crăciun, el se așează pe o sanie din nordul îndepărtat, intră în casele din coș și distribuie cadouri de Crăciun, astfel încât copiii își pun pantofii și șosetele lângă șemineu în ajunul Crăciunului. Mulți oameni, în scopul de a spori atmosfera festivă, dar, de asemenea, invită într-adevăr o rudă și prieteni îmbrăcați ca Moș Crăciun, a venit acasă, la copii felicitări la festival, și să transporte cadouri adus la tine.


Legate de ştiri

Produse conexe