Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Povestea bradului de Crăciun

- Aug 24, 2017 -

Fostul Alsacia germană este locul unde sunt produse pomi de Crăciun. Conform legendei, a existat un pustnic Saint Lorentine, care a trăit într-o pădure în Alsacia, şi el a fost foarte atasat de copii. Una ani de Crăciun, el speră că în apropiere de copii, pot juca împreună fericit, dar el este foarte slabă, nu sunt bani pentru a cumpara copii 's favorit jucarii si bomboane, astfel încât el este foarte contrariat despre această chestiune.

Într-o dimineaţă, când Lorentine a fost de mers pe jos în pădure, a vazut un copac mic brad, acoperite cu zăpadă, cu multe benzi mici de gheata agăţat pe ramurile sale, straluceste, şi foarte frumos prin soare. El a readus copac şi plantat în bazinul. Şi au luat unele fructe de padure sălbatice în pădure, şi le-a făcut cu făină pentru a face câteva cruci, sau un tort în formă de stea mic, şi le-a atârnat deasupra ramurile. Şi cu câteva lumânări mici, introdus pe ramura, copac îmbrăcat într-un colorat, foarte frumos. Ajunul Crăciunului, Lorentine jucat ceas, copiii auzit, tot alergat la coliba lui, toată lumea din jurul copacului, dans cântând cântece de Crăciun, şi apoi Lorentine tort copii să mănânce, astfel încât toată lumea a avut un Craciun fericit. Mai târziu, răspândit obiceiul.

În 1837, după ce o duce din Franţa, Helen printesa din Germania, pomul de Crăciun a venit de la Paris cu ea. În 1841, soţul Victoria pune un pom de Crăciun în faţa Windesa. Acest obicei de regale a clasei aristocratice, şi apoi de populare a civil. În 1830, un număr mare de germani au emigrat în Statele Unite. Aceşti oameni sunt catolice şi creştină, cea mai mare parte împrăştiate în New York şi toată Anglia. Lor pomul de Crăciun a atras atenţia şi imitaţie de localnici, şi mai târziu pomul de Crăciun a devenit popular în biserici americane şi familii. În întreaga lume, în special în Europa, America şi Australia, pomul de Crăciun a devenit cel mai plin de viaţă, minunat decoratiuni, punctată cu colorat de Craciun, dar, de asemenea, simbolizeaza bucurie şi speranţă.

Decoratiuni de pe Bradul de Craciun par a fi similare din întreaga lume. Deoarece de Crăciun este în timpul iernii, pomul de Crăciun este utilizat în copacii veşnic verzi. Cea mai mare parte este un patru sau cinci-picior-înalt mic palmier sau PIN mici, plantat într-un ghiveci mare, acoperit cu lumânări mici colorate sau becuri, şi o varietate de decoratiuni si panglici, cât şi copiilor jucării şi cadouri de la familiile lor. După finisare, pune-l în colţul de camera de zi. În cazul în care este plasat într-o biserică, auditorium, sau loc public, pomul de Crăciun este relativ înalt, şi copac pot fi, de asemenea, plasate sub darul.

În funcţie de Crăciun Vamal înregistrările, primul pom de Crăciun este un mic palmier pe marginea drumului din orasul alb rece. Prima noapte de naşterea lui Isus, Fecioara Maria şi Sfântul Iosif, mers pe jos de Cetatea Albă-rece, au fost foarte obosit, Fecioara se odihnea sub copac şi puţin palm copac, ca unul favorizat, desfasurata sucursalele sale şi a dat Fecioarei un vânt rece. În miez de noapte, s-a născut Iisus Hristos. În acest moment, un deosebit luminoase stele a apărut în cer, emite o lumină minunată, direct în capul de copac mic palmier, cerc într-o deschidere frumoasa. De atunci, palmieri mici în Crăciun, ocupă un loc de poziţia glorios. În ceea ce priveşte pomul de Crăciun să fie popular în întreaga lume, este doar al XIX-lea. În timpurile medievale, German dramele religioase populare, într-un joc în Grădina Edenului, după ce Dumnezeu a făcut un om, Adam şi Eva trădat Dumnezeu, joaca cu un palmier este acoperit cu mere, reprezentând pomul vieţii sau cunoaşte Copacul Binelui şi a răului. Mai târziu pomul vieţii în credincios truc a fost mutat acasă, simbolizând venirea Mântuitorului. Cu această dezvoltare simbolice, secolului al XV-lea, decorarea bradului de Crăciun, a devenit un obicei.


Cunoştinţe relevante industrie

Produse conexe

  • Animale de Crăciun cu Crăciun Animale
  • Brazi de Craciun mini
  • Costum de Mos Craciun Deluxe
  • Snowflake Crăciun
  • Seturi de Crăciun Seturi de Decorare
  • Crăciun sac de bomboane pentru copii