Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Cadouri pe pomul de Crăciun

- Aug 24, 2017 -

Cu toate acestea, istoria occidentală a copacului de Crăciun este populară într-un alt mod: un fermier bun, în ziua de Crăciun, a avut un călătorește distractiv un copil rătăcitor, despărțitor, copilul a îndoit o ramură în pământ, ramura imediat într-un copac, la copac a spus: "În fiecare an astăzi, pomul este plin de daruri și bile, în schimbul ospitalității tale." "Deci, pomul de Crăciun pe care oamenii îl văd astăzi este întotdeauna atârnat de mici cadouri și bile".

Germanice

Pomul de Crăciun este, în general, interpretat ca o pretenție păgână veche păstrată în creștinism, iar copacii veșnic verzi simbolizează celebrarea reînvierii vieții.

Perioada Imperiului Roman

Mozaicul antic roman (prezent Tunisia), arătând mitul triumfător din vinul grecesc indian Dumnezeu și fertilitatea masculină, Dionysus (Dionysus, cercetătorii moderni cred că el este zeul reîncarnării) care deține o ramură a unui copac de conifere. Procesul creștin poate fi, de asemenea, confirmat în visul Crucii poeziei englezești antice (Visul Rândului), în care pomul este instrumentul de tortură al torturii lui Isus. Poemul citează și identificarea copacilor buni și răi înregistrați în Geneza.


Cunoştinţe relevante industrie

Produse conexe

  • Jingle Bells ornamente de pom de Crăciun
  • LED Icicle Crăciun Lumini
  • Snowflake Novelty Lighting
  • Reindeer Antlers Crăciun
  • Crăciun roșu de sticlă de vin decorare
  • Crăciun de masă Runner Decorare