Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Deficit de pomul de Crăciun

- Aug 24, 2017 -

Seceta neobişnuit de fierbinte în Franţa în această vară a nu numai alimente grav afectate recoltele și producția de vin, dar are, de asemenea, s-a uscat peste 1 milion de noi copaci plantaţi în acest an. Franţa naturale pomul de Crăciun Asociaţia prezice că 2008 de ani în urmă, pomul de Craciun necesare în Franţa ar fi pe scurt de aprovizionare.

Pentru a aborda problema deficitului de pom de Crăciun în piaţă în continuare cinci sau şase ani, unele din industrie au început să ia în considerare producţia de masă de brazi de Craciun artificiali înainte de Crăciun pentru a satisface cererea de pe piaţă.

Conform rapoartelor mass-media franceză, în acest an, Noua specie de Puieţi de brad de Craciun ar trebui să fie în următorii câţiva ani pentru Festivalul de copaci mici, dar peste 1 milion dintre acestea au fost distruse în această vară canicula. În prezent, există mai mult de 5 milioane de copaci plantaţi în anii precedenți, deoarece a devenit un arbore mic, deci nu de căldură cald să moară, să furnizeze acest Crăciun.

În Europa şi în alte ţări în Franţa, fiecare Crăciun, sau nu cred în Hristos, condiţionată familiile trebuie să pregătească un pom de Craciun, atunci când familia în apropiere de Crăciun copac pentru a sărbători festivalului. Există multe tipuri de pomi de Crăciun, cum ar fi chiparos şi Brad natural pomi de Crăciun, dar şi om pomi de Crăciun.


Cunoştinţe relevante industrie

Produse conexe

  • Mădurii de mireasă artificiale de molid
  • Crăciun papusa agăţat pomul
  • Snowflake Crăciun
  • Trage pavilionul Crăciun tavan decor
  • Decor de masă Crăciun cuţit furculiţă pălării
  • Păpuşi de Crăciun iancu urs